Skip to content Skip to footer

Testimonials

H αποστολή μου είναι να βοηθάω γυναίκες που έχουν μόλις χωρίσει , να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους, και τις εκπαιδεύσω ν’αγαπήσουν τον εαυτό τους, ν’ανακαλύψουν την αξία τους και να χτίσουν ισχυρή αυτοπεποίθηση ώστε να νιώθουν γαλήνιες, λαμπερές, σημαντικές και δημιουργικές

Η Όλγα είναι άμεση, σε κάνει να νιώθεις οικεία και με τις ερωτήσεις της σε ξεκλειδώνει ώστε να μπορέσεις να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Μέσα από τις συνεδρίες μας ξεκαθάρισα πώς επιθυμώ να προχωρήσω με διάφορα θέματα που με απασχολούσαν αφού συνειδητοποίησα τι με κρατούσε πίσω και τι χρειαζόταν να κάνω διαφορετικά για να επικοινωνήσω την ανάγκη μου.

Χαίρομαι που τελικά εμπιστεύθηκα την Όλγα !

Χριστίνα Αριστείδου

Στην Όλγα βρήκα ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.
Έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει, και μόνο μια γυναίκα που έχει περάσει από χωρισμό όπως ήμουν και εγώ όταν την προσέγγισα, μπορούσε να με νιώσει και να με κατευθύνει με συνοπτικές διαδικασίες στην καλύτερη διαχείριση της κατάστασης.
Ήμουν διστακτική αν θα έχω αποτέλεσμα, αλλά κάτι μου έλεγε να την εμπιστευθώ, και δικαιώθηκα.
Κέρδισα και ταλαιπωρία και πολύτιμο χρόνο!

Φανή Χ.

Μετά τον χωρισμό μου ήμουν τελείως χάλια.
Ενιωθα πως δεν είχα καμία αξία σαν γυναίκα. Ημουν πολύ πληγωμένη, μπερδεμένη κι απογοητευμένη.
Δεν είχα διάθεση για τίποτα, (δέν μπορούσα ούτε τα παιδιά μου να φροντίσω σωστά).
Είχα χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον και τα έβλεπα όλα μαύρα.
Με την στήριξη και την καθοδήγηση της Ολγας, ανακουφίστηκα άμεσα, άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα τα πράγματα, βρήκα την δύναμη μου και σιγά σιγά άρχισα να ονειρεύομαι ξανά.
Νιώθω πιο δυνατή και πιο λαμπερή από ποτέ!
Σ ευχαριστώ απ’την ψυχή μου Ολγα!

Μαριλύ Κ.

Επαγγελματισμός και στήριξη.

Αυτές οι δύο λέξεις μπορούν να περιγράψουν άψογα τη συνεργασία μου με την Όλγα.

Η ζεστή ενέργεια της μου επέτρεψε να νιώσω ασφάλεια και να ανοιχτώ και το θετικό της πνεύμα με βοήθησε να ενθουσιαστώ και να νιώσω χαρά και όρεξη για να θέσω στόχους στη ζωή μου χωρίς φόβο.

Αν κάποιος θέλει να πατήσει γερά στα πόδια του και να προχωρήσει μπροστά με αυτοπεποίθηση, τότε η Όλγα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι’ αυτόν!

Βάσω Αδαμοπούλου

Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα την κυρία Όλγα Κουμπαράκη γιατί κατά τη διάρκεια των συνεδριών μας (ακόμα και πριν θα έλεγα πιο σωστά) μου προσέφερε καθοδήγηση και με βοήθησε να εμπιστευτώ τον εαυτό μου.

Χάρη σε εκείνη, ανακάλυψα πόση χαμηλή αυτοεκτίμηση είχα και πως χρειαζόταν να αγαπήσω πάλι το μικρό Ποπάκι που έκρυβα, αγκαλιάζοντας το για όλα όσα έχει καταφέρει ή και όχι μέχρι τώρα.

Με την καθοδήγησή της, κατάφερα να ξεπεράσω κάποια εμπόδια που με τρόμαζαν (και τα οποία έβαζα εγώ στον εαυτό μου)  και κατέληξα σε ορισμένα συμπεράσματα για το ποια είμαι και ποια θέλω να είμαι, χωρίς να φοβάμαι να αποτύχω, ξεκινώντας να οραματίζομαι τον μελλοντικό μου εαυτό.

Βλαχάκη Πόπη

Εγώ πέρα από την προσωπική μου σχέση με την Όλγα, κάποια στιγμή στη ζωή μου χρειάστηκα τη βοήθεια της για ένα θέμα που με απασχολούσε…

Με σωστή καθοδήγηση, με ασφαλή όρια και με αργά σταθερά βήματα, κατάφερα να καταλάβω τη ρίζα του προβλήματος και να μάθω να διαχειρίζομαι σωστά τις καταστάσεις….

Επίσης, απέκτησα αυτοπεποίθηση και είδα ξεκάθαρα πού κάνω λάθος εγώ και πού οι άλλοι…

Αγάπησα την Κατερίνα που έβλεπα στον καθρέπτη μου και μ’αυτήν συνεχίζω να πορεύομαι.

Είμαι ευγνώμων για όλα και συστήνω με κάθε σιγουριά την Όλγα, για όποια γυναίκα θέλει να χτίσει ισχυρή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

Κατερίνα Κυριακάκη

“Οταν απευθύνθηκα στην Ολγα για βοήθεια, είχα χωρίσει πρόσφατα και ήμουν καταρρακωμένη.
Φοβόμουν για το μέλλον μου και την σχέση μου με το παιδί μου, είχα πολύ θυμό για τον πρώην σύζυγο κι ένιωθα ενοχές για την δική μου ευθύνη στον χωρισμό.

Ομως, η Ολγα με άκουσε με κατανόηση κι αποδοχή, με καθησύχασε και μου έδειξε τον τρόπο ν’αντιμετωπίσω τις καταστάσεις που παρουσιαζόταν καθημερινά κατά την διαδικασία του διαζυγίου και στην διαχείριση του παιδιού μου και του πρώην.
Με βοήθησε να γνωρίσω τον εαυτό μου, με δίδαξε πώς να με αγαπώ, πώς να γαληνεύω μέσα μου και πώς να βάζω όρια στους γύρω μου, χωρίς να χαλάω τις σχέσεις μου.

Τώρα πια, είμαι μια “νέα” προσωπικότητα  πιο δυνατή, πιό φωτεινή, πιο ισορροπημένη ψυχικά, με όνειρα και στόχους για το μέλλον μου.

Η Ολγα ήταν η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει για μένα και συνεχίζω μαζί της, μέχρι να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμώ να βρεθώ.”
Κατερίνα Φ.

Κατερίνα Φ.

Την Όλγα τη γνώρισα σε μια πολλή δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν όλα γύρω μου ήταν μαύρα ή τουλάχιστον εγώ τα έβλεπα μαύρα.

Με βοήθησε πάρα πολύ να δω ποια πραγματικά είμαι  και τι αξίζω σαν άνθρωπος.

Μέσα από τις συζητήσεις στις συνεδρίες μας, με πολλή υπομονή και  πίστη σε μένα, με έκανε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου και να αγαπήσω την Κάλλια.

Αυτό δηλαδή που χρειαζόμουν, για να βελτιώσω τη ζωή μου και τις σχέσεις μου με τ’αγαπημένα μου πρόσωπα.

Είμαι ευγνώμων και την ευχαριστώ πάρα πολύ πάρα πολύ για όλα

Kάλλια Τριγώνη

Επιστροφή
Messenger
Viber
Email
Κλείστε ραντεβού