Skip to content Skip to footer

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για τις σχέσεις τους, αλλά δυσκολεύονται γιατί δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν.

Και έτσι επιλέγουν το Relationship Coaching.

Σαν πιστοποιημένη Relationship Coach, ασχολούμαι και δουλεύω με την ενδιαφερόμενη τον τομέα των σχέσεων (κυρίως των συντροφικών).

Σε καθοδηγώ λοιπόν και σε εκπαιδεύω σε ένα λειτουργικό τρόπο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης, καθώς και στη σωστή διαχείριση ορίων και διαφωνιών με τον σύντροφο ή άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Γενικά σε βοηθάω να καταλάβεις γιατί φέρεσαι με συγκεκριμένο τρόπο, καθώς και να μπορείς να «μεταφράζεις» τις συμπεριφορές των ατόμων που συσχετίζεσαι.

Ανακαλύπτω τις περιοριστικές πεποιθήσεις, οι οποίες επηρεάζουν τη νοοτροπία σου και σε βοηθάω να αναπτύξεις βαθύτερη εγγύτητα, οικειότητα και ευχαρίστηση με το ταίρι σου.

Σου καλλιεργώ την αυτογνωσία και αναγνωρίζω τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφορών σου, που προκαλούν δυσάρεστα αποτέλεσμα στη διαχείριση των σχέσεων σου.

Με δυναμικές ερωτήσεις σε βοηθώ να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά θέλει η ψυχή σου, πχ. ξεκαθαρίζεις με σιγουριά, αν η σωστή απόφαση για σένα είναι η συνέχιση της σχέσης/γάμου ή ο χωρισμός.

Σε εφοδιάζω με ειδικές ασκήσεις και εργαλεία ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου, να αναπτύξεις υψηλή αυτοεκτίμηση και να χτίσεις ισχυρή αυτοπεποίθηση, εφόδια απαραίτητα για να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου ομαλά και αποτελεσματικά.

Βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα των συνεδριών, είναι να μην υπάρχει ανάγκη ψυχολογικής ή ψυχιατρικής θεραπείας.

Άσχετα αν υπάρχει σύντροφος ή όχι, το όφελος από το relationship coaching είναι ανεκτίμητης αξίας καθώς η κάθε ενδιαφερόμενη μαθαίνει σε βάθος τον εαυτό της, καλλιεργεί αυτοεκτίμηση και αναπτύσσει αυτοπεποίθηση, στοιχεία απαραίτητα για την ομαλή αλληλεπίδραση σε κάθε σχέση.

Τι να περιμένεις από τις συνεδρίες μας;

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, θα συζητήσουμε σχετικά με το πώς θέλεις να ζεις τη ζωή σου, ποια θέματα που αφορούν τη σχέση σου θες να διαχειριστείς, ποια θα ήταν για σένα η ιδανική σχέση καθώς και πώς θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου μετά από τη συνεργασία μας.

Η εχεμύθεια και το χτίσιμο εμπιστοσύνης, θεωρούνται δεδομένα για την επαγγελματική μας σχέση.

Στις συνεδρίες μας, θα σου κάνω ερωτήσεις που μπορεί να αμφισβητήσουν τον τρόπο σκέψης σου και τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα μέχρι τώρα.

Αυτό ίσως σε δυσκολέψει, αλλά μόνο έτσι θα γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα και θα διαπιστώσεις τυχόν επαναλαμβανόμενες δυσλειτουργικές συμπεριφορές σου στις διάφορες σχέσεις σου.

Από τις δικές σου απαντήσεις θα καθοδηγηθείς να παίρνεις Εσύ, τις αποφάσεις για τη ζωή σου, με τρόπο που θα νιώθεις άνετα, δε θα σου δώσω εγώ συμβουλές, γιατί μόνο εσύ ξέρεις τί είναι πραγματικά καλό για σένα.

Όλο αυτό θα επιτευχθεί με την αυτογνωσία σου, που θα καλλιεργηθεί από τις συζητήσεις μας και από την εφαρμογή των ασκήσεων που θα σου προτείνω στο τέλος κάθε συνεδρίας.

Σαν αποτέλεσμα, θα ενδυναμωθεί η αυτοπεποίθηση σου, η αυτοεκτίμηση σου, θα αισθάνεσαι δυνατή, γαλήνια, σίγουρη για τον εαυτό σου και τις αποφάσεις σου και όλο αυτό θα σε γεμίζει ευτυχία, αισιοδοξία για το μέλλον και την ποιότητα της ζωής σου.

Εγώ θα είμαι πάντα εκεί για σένα, να σε καθοδηγώ για να πορεύεσαι σωστά, να σε υποστηρίζω και να σε παρακινώ όταν δυσκολεύεσαι, καθώς και να σε χειροκροτώ όταν καταφέρνεις κάθε μικρό ή μεγάλο επίτευγμα.

 

Αν θέλεις να βρεθείς ανάμεσα σε μια παρέα γυναικών με κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, (που όμως εστιάζουν στη λύση και όχι στη θυματοποίησή τους), έλα στην κλειστή ομάδα μας στο FB, “From Heartbreαk to Greatness.”

Είναι Δωρεάν και εκεί θα βρεις την κατανόηση, την υποστήριξη, τη γνώση και την ενθάρρυνση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στη ζωή σου με ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα!

Πάτησε εδώ, και έλα στην όμορφη γυναικοπαρέα μας.

Είσαι έτοιμη ν’ ανακαλύψεις την αξία σου;

Είμαι πιστοποιημένη relationship coach & breakup/divorce expert και είμαι παθιασμένη με το να βοηθάω τις εκπαιδευόμενες μου στην ιδανική  μεταμόρφωση της ζωής τους.

Κλείσε μια συνεδρία μαζί μου

Οι διαδικτυακές συνεδρίες γίνονται μέσω Zoom,  Messenger ή Viber.

Επιστροφή
Messenger
Viber
Email
Κλείστε ραντεβού