Skip to content Skip to footer

Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο ICF (International Coaching Federation) το Life Coaching είναι μια συνεργασία με τους πελάτες σε μια προκλητική και δημιουργική διαδικασία που τους εμπνέει να μεγιστοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δυνατότητες.

Το Life Coaching ασχολείται κυρίως με τις ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε στο παρόν προκειμένου να διαμορφώσουμε το μέλλον, αποφεύγοντας δυσλειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Διαφέρει από την ψυχοθεραπεία και ασχολείται με άτομα που είναι ψυχικά υγιή.

 

Σαν πιστοποιημένη Life Coach, μπορώ να σε βοηθήσω:

Να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις και να θέσεις ξεκάθαρους στόχους.

  • Να κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να τους πετύχεις.
  • Να διαχειρίζεσαι καταστάσεις, που σε διαφορετική περίπτωση θα δυσκολευόσουν ή θα σου ήταν αδύνατον.
  • Να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με τους άλλους.
  • Να χτίσεις ισχυρή αυτοπεποίθηση που είναι απαραίτητη για κάθε επιτυχία προσωπική ή επαγγελματική.
  • Να απαλλαγείς από προσωπικούς περιορισμούς που έχεις θέσει εσύ στον εαυτό σου και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις στη ζωή σου.
  • Να δημιουργείς νέες συνήθειες που θα σε οδηγήσουν στη ζωή που επιθυμείς

Τι να περιμένεις από τις συνεδρίες μας;

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, θα συζητήσουμε σχετικά με το πώς θέλεις να ζεις τη ζωή σου, ποιους τομείς θα ήθελες να βελτιώσεις, ποιοι είναι οι επιθυμητοί σου στόχοι, καθώς και πώς θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου μετά από τη συνεργασία μας.

Η εχεμύθεια και το χτίσιμο εμπιστοσύνης, θεωρούνται δεδομένα για την επαγγελματική μας σχέση.

Στις συνεδρίες μας, θα σου κάνω ερωτήσεις που μπορεί να αμφισβητήσουν τον τρόπο σκέψης σου και τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα μέχρι τώρα.

Αυτό ίσως σε δυσκολέψει, αλλά μόνο έτσι θα καλλιεργήσεις αυτογνωσία και θ’ αρχίσει να δημιουργείται η επιθυμητή μεταμόρφωση σου.

Από τις δικές σου απαντήσεις θα καθοδηγηθείς να παίρνεις Εσύ, τις αποφάσεις για τη ζωή σου, με τρόπο που θα νιώθεις άνετα, δε θα σου δώσω εγώ συμβουλές, γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι είναι πραγματικά καλό για σένα.

Όλο αυτό θα επιτευχθεί με την αυτογνωσία σου που θα καλλιεργηθεί από τις συζητήσεις μας και από την εφαρμογή των ασκήσεων που θα σου προτείνω στο τέλος κάθε συνεδρίας.

Σαν αποτέλεσμα, θα ενδυναμωθεί η αυτοπεποίθηση σου, η αυτοεκτίμηση σου, θα αισθάνεσαι δυνατή, γαλήνια, σίγουρη για τον εαυτό σου και τις αποφάσεις σου και όλο αυτό θα σε γεμίζει ευτυχία, αισιοδοξία για το μέλλον και την ποιότητα της ζωής σου.

Εγώ θα είμαι πάντα εκεί για σένα, να σε καθοδηγώ για να πορεύεσαι σωστά, να σε υποστηρίζω και να σε παρακινώ όταν δυσκολεύεσαι, καθώς και να σε χειροκροτώ όταν καταφέρνεις κάθε μικρό ή μεγάλο επίτευγμα, καθώς θα δημιουργείς τη γυναίκα που αγαπάς να είσαι!

Οι διαδικτυακές συνεδρίες γίνονται μέσω Zoom, Messenger, Viber.

H αποδοτικότητα των συνεδριών είναι ακριβώς ίδια, ίσως και καλύτερη γιατί η εκπαιδευόμενη βρίσκεται στην άνεση του δικού της χώρου κερδίζοντας χρόνο και ταλαιπωρία από τις μετακινήσεις.

 

Αν θέλεις να βρεθείς ανάμεσα σε μια παρέα γυναικών με κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, (που όμως εστιάζουν στη λύση και όχι στη θυματοποίησή τους), έλα στην κλειστή ομάδα μας στο FB, From Heartbreak to Greatness.

Είναι Δωρεάν και εκεί θα βρεις την κατανόηση, την υποστήριξη, την γνώση και την ενθάρρυνση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στην ζωή σου με ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα!

Πάτησε εδώ, και έλα στην όμορφη γυναικοπαρέα μας.

Είσαι έτοιμη ν’ ανακαλύψεις την αξία σου;

Είμαι πιστοποιημένη relationship coach & breakup/divorce expert και είμαι παθιασμένη με το να βοηθάω τις εκπαιδευόμενες μου στην ιδανική  μεταμόρφωση της ζωής τους.

Κλείσε μια συνεδρία μαζί μου

Οι διαδικτυακές συνεδρίες γίνονται μέσω Zoom,  Messenger ή Viber.

Επιστροφή
Messenger
Viber
Email
Κλείστε ραντεβού