Skip to content Skip to footer

Είμαι η Όλγα

Ας γνωριστούμε!

Είμαι η Όλγα

Ας γνωριστούμε!

H αποστολή μου είναι να βοηθάω γυναίκες που έχουν μόλις χωρίσει, να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους και να τις εκπαιδεύω να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να ανακαλύπτουν την αξία τους και να χτίζουν ισχυρή αυτοπεποίθηση ώστε να νιώθουν γαλήνιες, λαμπερές, σημαντικές και δημιουργικές.

Λίγα λόγια για εμένα

Γεια σου, είμαι η Όλγα.

Από πολύ νεαρή ηλικία είχα έντονο ενδιαφέρον για τις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως τις συντροφικές.

Προσπαθούσα να κάνω πάντα ό,τι θεωρούσα καλύτερο, όμως οι περιοριστικές μου πεποιθήσεις, η έλλειψη αυτοεκτίμησης, η ανασφάλεια και ο λάθος τρόπος επικοινωνίας μου, μ’ έφερναν στο σημείο να ταλαιπωρούμαι και να βασανίζομαι στις σχέσεις μου.

Ήμουν υπερδοτική, ανεκτική και υπομονετική, χωρίς όμως να βάζω όρια όταν ξέφευγαν τα πράγματα. Απλά κλεινόμουν στον εαυτό μου και ένιωθα θύμα των καταστάσεων, ή ξεσπούσα με ξαφνικές εκρήξεις αγανάκτησης. Και η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η αυτοαγάπη μου ανύπαρκτη. Νόμιζα πως με φρόντιζα όταν απλά πήγαινα στο γυμναστήριο και έκανα υγιεινή διατροφή.

Κάποια στιγμή παντρεύτηκα, έφερα στον κόσμο ένα υπέροχο γιό και πίστευα πως όλα θα είναι πλέον ρόδινα, αφού θα δημιουργούσα την όμορφη οικογένεια που πάντα ονειρευόμουν.

Βιάστηκα όμως να χαρώ και απογοητεύτηκα καθώς διαπίστωνα πως τα προβλήματα επαναλαμβάνονταν. Οι συχνές συγκρούσεις, η διαφορετική νοοτροπία και η χειριστική συμπεριφορά που εισέπραττα, με βύθιζαν ολοένα και περισσότερο στη θλίψη και την απογοήτευση και η μόνη μου παρηγοριά ήταν ο γιος μου, η εργασία μου και η πίστη μου στον Θεό, αυτή την ανώτερη δύναμη που μας φωτίζει και καθοδηγεί τα βήματα μας.

Πως ξεκίνησα

Η προσωπική ανάπτυξη μπήκε στη ζωή μου όταν ο γάμος μου άρχισε να με δυσκολεύει αρκετά και έψαχνα λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα ζωής. Προσπαθούσα βλέπεις με κάθε τρόπο, να κρατήσω την οικογένεια ενωμένη.

Ξεκίνησα να έρχομαι σε επαφή με τον εαυτό μου και σταδιακά άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως αυτή η σχέση δεν ήταν συμβατή με το βαθύτερο είναι μου.

Ο γάμος μου έφτασε σε αδιέξοδο, χωρίς όμως να έχω τη γνώση και τη δύναμη να κάνω κάτι αποτελεσματικό γι’ αυτό.

Απευθύνθηκα σε ειδικούς θεραπευτές, επένδυσα πολύ χρόνο και χρήμα σε σεμινάρια αυτογνωσίας, διάβασα πολλά σχετικά βιβλία, εκπαιδεύτηκα από τους καλύτερους coaches και τελικά βρήκα τη δύναμη, απέκτησα πίστη στον εαυτό μου και αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου και να αναλάβω 100% την ευθύνη του εαυτού μου και της ευτυχίας μου.

Τερμάτισα τον γάμο μου και ξεκίνησα το δύσκολο ταξίδι της μονογονεικότητας, προσπαθώντας να ισορροπώ ανάμεσα στο απαιτητικό επάγγελμα μου, τη φροντίδα του έφηβου τότε γιου μου, τη διαχείριση του νοικοκυριού και των λοιπών κοινωνικών υποχρεώσεων.

Ο δρόμος μ’ έφερε στο Life Coaching, που το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή!

Παράλληλα εκπαιδεύτηκα και στη μέθοδο Theta Healing at Think, μια τεχνική που σε φέρνει σε επαφή με τον ανώτερο σου εαυτό και καθοδηγητή.

Μέρα με την ημέρα γινόμουν (και συνεχίζω να γίνομαι) η γυναίκα που θέλω να είμαι και να δημιουργώ με πάθος τη ζωή που επιλέγω και αγαπώ.

Έχω κάνει πολύ και δύσκολο δρόμο μέχρι εδώ και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που είμαι σήμερα.

Άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα, τις καταστάσεις, τους ανθρώπους. Έμαθα να επικοινωνώ σωστά και να βάζω υγιή όρια.

Συγχώρεσα τον εαυτό μου, αγκάλιασα τα λάθη μου και άλλαξα το νόημα που τους έδινα, βλέποντάς τα σαν μάθημα εξέλιξης και όχι σαν τιμωρία.

Απαλλάχτηκα από τις άχρηστες ενοχές που με βάραιναν και με εμπόδιζαν να προχωρήσω δυναμικά

Έπαψα να νιώθω «θύμα» των καταστάσεων και έγινα κυρίαρχος της ζωής μου.

Βρήκα τη δύναμη μου, αγάπησα τον εαυτό μου και η αυτοεκτίμηση μου έχει ανέβει πια, πολλά σκαλοπάτια.

Όλα αυτά δε στα λέω για να μου πεις «μπράβο».

Στα λέω για να καταλάβεις, πως αφού τα κατάφερα εγώ, μπορείς και εσύ!

Σκοπός μου πλέον είναι, να γίνομαι καθημερινά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και το πιο δυνατό παράδειγμα για τον γιό μου και όλες τις γυναίκες γύρω μου πως, ότι θέλουμε στη ζωή, μπορούμε να το καταφέρουμε, αρκεί να βρούμε τον τρόπο!
Ορμώμενη από την αγάπη μου για τις γυναίκες και θέλοντας να τις στηρίξω, συμμετέχω ενεργά στις δράσεις του Μ.Κ.Ο. Women Do Business, ως μέντορας γυναικείας ενδυνάμωσης, έμπνευσης και παρακίνησης.

Πιστοποιήσεις

Έτσι λοιπόν, σπούδασα στην Global Academy Of Coaching, μια Ακαδημία πιστοποιημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF) και είμαι πλέον έτοιμη να σου δείξω βήμα – βήμα, πώς να πας τη ζωή και τις σχέσεις σου, στο επόμενο και καλύτερο επίπεδο.

Στόχος μου είναι, να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου και την προσωπική μου εμπειρία πολλών χρόνων και να σου δώσω τη δυνατότητα να μεταμορφωθείς στο υπέροχο πλάσμα που σου αξίζει να είσαι και να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις όνειρα και επιθυμίες…

Παράλληλα με την πιστοποίησή στο Life Coaching, έχω εκπαιδευτεί στην ενεργειακή τεχνική του Theta Healing από to Theta Healing Institute of Knowledge, μια τεχνική που σε φέρνει σ επαφή με την εσωτερική σου δύναμη και καθοδήγηση.

Όραμά μου είναι να μπορέσω να στηρίξω, να εμπνεύσω και να κατευθύνω όσο γίνεται περισσότερες γυναίκες, να βρουν την κρυμμένη τους δύναμη. Να τις εκπαιδεύσω να ανακαλύψουν την αξία και τη σημαντικότητα τους και να ενισχύσουν την πίστη στον εαυτό τους, ώστε να δημιουργούν και να απολαμβάνουν όμορφες σχέσεις.

Ξεκίνα την αλλαγή

Επιθυμώ να σου δείξω τον τρόπο να καλλιεργήσεις αυτογνωσία, να αλλάξεις πεποιθήσεις που είναι εμπόδια στην ποιότητα της καθημερινότητας σου, να αναπτύξεις την αυτοαγάπη σου και να πετύχεις επιθυμητούς στόχους, δημιουργώντας έτσι τη ζωή που ονειρεύεσαι και κατ’ επέκταση, έναν πιο όμορφο κόσμο!

Αρκετές γυναίκες κοντά μου, έχουν ήδη ξεπεράσει τον χωρισμό τους με επιτυχία και έχουν εξελίξει τον εαυτό τους, διαμορφώνοντας μια προσωπικότητα θετική, λαμπερή και δυναμική.

Έχουν μεταμορφωθεί σε αυτόνομες αξιοπρεπείς γυναίκες, σίγουρες για τις αποφάσεις και τις επιλογές τους, αγαπούν και σέβονται τον εαυτό τους και διαχειρίζονται τις σχέσεις τους με αρμονία, ισορροπία και αγάπη.

Λοιπόν, τι λες;

Θες να μεταμορφωθείς και εσύ σε μια τέτοια γυναίκα;

Ήρθε η ώρα να λάμψεις και να ξαναγράψεις την ιστορία σου!

Σε περιμένω… 

Επιστροφή
Messenger
Viber
Email
Κλείστε ραντεβού